CSAPATOK

SIBB DESIGN Kft.

Olyan megoldásokat kínálunk Neked, amelyek segítségével sikeres és naprakész online jelenléte lehet a cégednek. Mindez hosszútávon fenntartható és fejleszthető formában valósítjuk meg.

Nemcsak honlapodat építjük, hanem vállalkozásodat is!

Szolgáltatásaink: mobilbarát weboldal készítés, online marketing, keresőoptimalizálás, arculattervezés, hosting, weboldal karbantartás

Weboldal: http://sibb.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/sibbdesign/

MAD Marketing Kft.

Már a nevünk is árulkodó, kicsit őrültek vagyunk és se mi, se a munkánk nem átlagos. Sőt a történetünk is elég különleges. A MAD Marketing Kft-t 2012-ben hoztuk létre a Team Academy Debrecen keretei között.

A marketing szolgáltatásainkat a fiatalosság és az egyszerűségre való törekvés jellemzi és hiszünk benne, hogy a marketing egy valóban egyszerű dolog, amely fellendítheti vállalkozásodat, új utakat nyithat és láthatóbbá teszi azt a vevők számára.

A friss szemléletmódunknak köszönhetően az innováció útján járunk, ami az újfajta szolgáltatásainkban mutatkozik meg.

FourSix Kft.

Csapatunk 2014 szeptemberében csatlakozott a Team Academy Debrecenhez. A következő félévre 12-ről 9 emberre redukálódtunk. Ezzel a 9-es számmal szeretnénk bemutatni magunkat, mivel mindennek oka van, ez a létszám lehetett véletlen. Mind különböző értékeket képviselünk, mint ahogy a kilences szám is:

„Egyfelől a nyugalomra, békességre, boldogságra, tökéletességre, másfelől indulatokra, törekvésekre, erőszakosságra, kegyetlenségre és elszántságra utal. A küzdőképesség számának is szokták nevezni. A szám utalhat erős személyiségre, határozottságra, akaraterőre, bátorságra, birtoklási vágyra, tetterőre, önimádatra.”

New Side Team Kft. (II. évfolyam)

2011 szeptemberében léptünk be a Team Academy képzésébe, mint a második évfolyam. Az első projektjeink keretein belül szakesteket szerveztünk az egyetemen, végzős gyűrűket értékesítettünk a nemzetközi Team Academy rendszeren belül, illetve a finn Savotta cég számára végeztünk piackutatást Magyarországon és Romániában. Közös cégünket, a New Side Team Kft.-t 2012-ben alapítottuk meg, akkor még 14 fővel. A három és fél év során az ügyvezetői és projektvezetői feladatokat mindig más-más csapattag látta el, így mindenki kipróbálhatta magát vezetőként és munkavégzőként is. A projektjeink leginkább a marketing és a rendezvényszervezés területeire összpontosultak. A szakestek mellett többek között mi szerveztük  meg a Team Academy Debrecen első születésnapi party-ját, piackutatást és marketingkampányokat készítettünk az Agrár Étterem számára, és mi feleltünk a Debreceni Repülőtér hirdetési felületeinek értékesítéséért.  Számtalan sikeres és kevésbé sikeres projektbe vágtunk bele, amik során rengeteg hasznos tapasztalatot, pozitív és negatív élményeket gyűjtöttünk, de a vállalkozói lét már csak ilyen. ?

A képzés végére tízen maradtunk, és a diplománk megszerzése után különvált a csapatunk. Mindenki megtalálta azt az utat, ami a három és fél év tapasztalata alapján a leginkább megfelelő és ideális számára. Sokan közülünk belevágtak a vállalkozói élétbe, mások a saját családjuk vállalkozásához csatlakoztak, megint mások pedig multinacionális cégeknél, illetve helyi vállalatoknál találták meg a helyüket munkavállalóként.

Hungarian PIE Kft.

A Vállalkozásfejlesztési Intézet égisze alatt 2010 őszén 22 kereskedelem és marketing, valamint 6 pénzügy és számviteles szakos hallgató alkotta a Team Academy Debrecen ”vállalkozva tanulunk, csapatban gondolkodunk” első évfolyamát.

A 4-6 fős csapatokba szerveződött évfolyam, a MAG Praktikum Kft-ben, 5 különálló divíziót kialakítva laptop értékesítéssel, rendezvényszervezéssel, adventi koszorúk gyártásával és értékesítésével, használt ruha kereskedelemmel, fodrászcikkek értékesítésével, innovatív élelmiszer marketingjével foglalkozott. A hatodik csapat, létrehozva a Hungarian PIE Kft-t, kedvezménykártyák értékesítésében és party szervezésben látta a jövőt.

A divíziók megszűnése után 2012 februárjától a Hungarian PIE Kft. 12 régi-új fővel folytatta működését. A nagy csapat előnye, hogy cégünk sokrétű szolgáltatást tudott nyújtani partnerei számára – az üzleti élet számos területén – olyan különleges megoldásokkal, amelyek kifejezetten az egyéni igényekhez alkalmazkodtak.

Az Sz.Variáns Kft. részére végeztünk kontrolling tevékenységet, széleskörű marketingszolgáltatást nyújtottunk a Both-Dega Imbisz és az Agrár Étteremnek. Mikro és kis vállalkozások honlapjait készítettük el, valamint piackutatást végeztünk az F.B.S. Agro Kft. megbízásából.

A sikeres projekteken túl, voltak, amik eredménytelenül zárultak. A konferenciák, szemináriumok szervezése, állásközvetítés, ”borcooltúra”, fűszer export és a városmarketing mind olyan tevékenységek, melyekből árbevételt nem, de tapasztalatot szereztünk.

Egyetemi éveinket lezárva a cégnek is ezt a sorsot szántuk. Többen maradtak egyetemi kötelékben, PhD hallgatóként vagy dolgozóként. Sokan a kkv szektort erősítik Debrecenben vagy Budapesten, és legalább annyian lettek egyéni vállalkozók, mint multinacionális cég munkatársai.