Milyen előnyét érzi egy fiatal, hogy a Team Academy rendszerben tanult?

Itt olvashattok róla, egy végzett diákunk tollából:

Csapatmunka és együttműködés másokkal: Amikor bekerültem a Team Academy-be, a csapat tagok nagy részét nem ismertem, viszont gyorsan meg kellett tanulnom együtt dolgozni velük, hiszen pár hónapon belül létre kellett hoznunk a közös cégünket. Nincs ez másképp egy multinacionális cégnél sem, ahol több társosztály dolgozik együtt. Az új munkahelyemen a csapatba való beilleszkedés gyorsan és zökkenőmentesen ment.

Kitartás: A Team Academy-s évek bővelkedtek kihívásokban, a multik világában is mindig akad valami megoldandó feladat, akadály, amit le kell küzdenünk. De ez egyáltalán nem rossz dolog, sőt. A három és fél év alatt megtanultam, hogy ha bármilyen akadályba ütközök, nem szabad azt megkerülni. Meg fogom oldani, hiszen képes vagyok rá. Jack Sparrow kapitány is megmondta: „Problémák jöhetnek, jönnek, de megoldom.”

Elhivatottság: Volt egy közös cégünk és célunk, amiért több mint három éven keresztül dolgoztunk. Mindenki tudta, hogy cégtulajdonosnak, illetve a Team Academy csapatvállalkozójának lenni kötelezettségekkel jár, amit elhivatottság nélkül nem tudtunk volna végig csinálni. A jelenlegi munkahelyemen is képviselem ezt az értéket, a munkámban igyekszem mindig a 100%-ot hozni.

Bizalom: Ez volt a legfontosabb érték, amit megtanultam a Team Academy falain belül.

  • Bízni a csapattársaimban, akikkel közös céget hoztunk létre, és akikkel sokszor éjszakába nyúlóan dolgoztunk azért, hogy sikerre vigyük a vállalkozásunkat.
  • Bízni a coach-aimban, akik gyakran azért nem válaszoltak a kérdéseimre, mert tudták, képes vagyok megtalálni a válaszokat a saját kérdéseimre.
  • Bízni magamban, a saját képességeimben, akkor is, ha az adott helyzetben ez nehéznek tűnt.