Árváné Dr. Ványi Georgina

Árváné Dr. Ványi Georgina

Gina

Árváné Dr. Ványi Georgina vagyok coach, tréner és adjunktus. Mindezt főállásként a Debreceni Egyetemen gyakorlom a Team Academy Debrecen nevű vállalkozás/vállalkozó fejlesztő képzésében, ahol csapatvállalkozókat (10-12 egyetemi hallgató közös vállalkozásban) és az ő együttműködésüket fejlesztem nap mint nap 3 és fél éven keresztül. Szenvedélyes küldetésem a fiatalok támogatása az útkeresésük folyamatában és hogy megtanuljanak együttműködni és nem csak egymás mellett létezni, dolgozni.

Tevékenységeim középpontjában a közösség-, a szervezet- és a vezetőfejlesztés áll. A coachingon belül specialitásom, szakterületem az együttműködés fejlesztés és a team coaching.

Személyes érintettségem révén különösen érdekesnek tartom a családi vállalkozások szervezeteinek, különböző generációkhoz tartozó vezetőinek kihívásait.

Ami a legfontosabb küldetésem az életben, hogy anyaként helyt álljak, értékes és kiegyensúlyozott felnőttet neveljek a két fiamból, valamint, hogy társa legyek a férjemnek, és támasza a családomnak. Ők az „alap” amire építek.